Въпроси и отговори
Към Новия ни сайт
»
»


Въпроси и отговори


1. Какви коли имате на разположение за даване под наем?
Всички автомобили налични на сайта ни са на разположение за отдаване под наем. Ще Ви бъде предоставен избраният от Вас автомобил или аналогичен.

2. Какво е състоянието на автомобилите във вашия автопарк?
Преди всичко за нас е приоритет безопастността и сигурността на нашите клиенти и пътниците с тях. Всички автомобили са технически обслужени и диагностицирани от оторизирани сервизи. Състоянието им е отлично и можете да шофирате спокойно и уверено наетия от "EasyRent Bulgaria" автомобил.

3. Застраховани ли са вашите автомобили?
Всички автомобили са в отлично техническо състояние и застраховка Гражданска отговорност. Пътническите места също са застраховани.
Това обаче не освобождава Клиента от отговорност, ако не предостави Протокол за нанесената щета или извършено ПТП от контролните органи на КАТ.
Отговорността е размера на депозита,освен ако не е заявена допълнителна Супер застраховка, която гарантира възстановяването на депозита (виж: Условия за наемане).

4. Имате ли специални условия за фирми?
Ние предлагаме изгодни условия за наемане на автомобили от юридически лица, специални условия и изгодно партньорство.

5. Говорят ли вашите служители руски?
Да. Имаме рускоговорящи сътрудници, а също така и такива, които владеят и други чужди езици. При обаждане по телефона попитайте дали някой от нашите служители говори Вашият език, за да бъдете прехвърлени към него с цел улесняване на процеса и удобство за Вас.

6. Ако имаме проблем с колата, или претърпим ПТП какво се случва?
На първо място трябва да се свържете с нас, за да преценим с какво можем да помогнем за най-кратко време. Ако има наличие на ПТП, задължително трябва да повикате контролен орган на КАТ, за да бъде съставен съответния Протокол, след което ще направим необходимите стъпки за продължаването на наема, според обстоятелствата.

7. Какво е Краткосрочно наемане?
Краткосрочно наемане е еднократно наемане на автомобил за период по-кратък от 72 часа.

8. Как да ви открием на летището?
На летище Бургас, офисът ни се намира в зала Пристигащи, точно срещу изхода за пътниците от Терминала.
На летище София, независимо от терминала, на който кацате, наш сътрудник ще Ви посрещне с табелка с Вашите имена в зала за Пристигащи.

9. Къде да оставя/върна автомобилът при изтичане на наема?
Автомобилът се връща на същото място от което е взет, освен ако нямате допълнителна уговорка за друго място.
Трябва да спазвате часовете, в които сте съобщили,че ще върнете автомобила, за да се избегнат неприятни ситуации, като да чакате дълго наш сътрудник или той да Ви чака Вас. При промяна на часа за връщане/получаване на колата, винаги ни уведомявайте минимум 1 час предварително.
SSL Protection PayPal Maestro MasterCard Visa
© 2012 - 2018 Изи Рент България. Всички права запазени.
Резервирайте Вашият трансфер СЕГА!
За сравнение: Yandex.Metrica